Headerimage
   
  U bent hier:

   

   

  ONZE BEDRIJVEN

   

   

  De Koninklijke Van den Boer Groep is de holding maatschappij van Maison van den Boer, Maison van den Boer Deutschland, Oseven en Maison van den Boer Events. Met deze merken is zij actief in de Europese markt van corporate, public- en private events. Naast eventcatering verzorgt dit familiebedrijf, dat is opgericht in 1906, de hospitality van sport- en entertainmentvenues, alsmede meerdaagse sport- en cultuurevenementen. De onderneming is voornamelijk werkzaam binnen Nederland, Duitsland en België. Er werken circa 850 medewerkers.

   

  www.kvdbg.com

   


   

   

  Maison van den Boer is een begrip in de wereld van party-service en evenementenorganisatie. Sinds 1906 heeft het familiebedrijf zich vanuit Veghel ontwikkeld tot een onderneming met diverse activiteiten in de hospitality branche: partycatering, gastronomie, venuecatering, evenementencatering en een full-service organisatiebureau. Het “product” van Maison van den Boer kan in twee woorden worden samengevat: gastronomisch-entertainment en gastvrijheid. Wij voorzien in de behoefte van live-communicatie om te genieten door het leveren van eten en drinken, perfecte service en de juiste beleving. Wij dragen bij aan een gelukkig gevoel van mensen door steeds weer memorabele belevenissen te creëren samen met u en uw gasten.

   

  www.maisonvandenboer.com

   


   

   

  Oseven staat voor happening and food; belevend eten en drinken. Belevingen die worden gecreëerd door de

  optimale combinatie van horen, proeven, ruiken, zien en voelen. Voortdurend getoetst aan onze kernwaarden;

  vooruitstrevend, vakmanschap, persoonlijk, origineel en lef! Dit zorgt voor de perfecte totaalbeleving,

  waarbij u culinair wordt overrompeld, verpakt in de juiste entourage. Eigenlijk niet in woorden uit te drukken;

  een beleving moet je beleven!

   

  Stoer met glimlach

  Brutaal met een kus

  Dat is de Oseven Experience

   

  Oseven creëert herinneringen. Herinneringen aan sparkling nights, inspiring events en sensational food. Oseven maakt je dromen waar, zet er een kers op en laat je nog maanden flabbergasted achter.

   

  www.oseven.com

   


   

   

  In de markt ontstond de vraag naar een partner op gebied van het  totaalconcept. Specialisten met een brede visie op evenementen. Makers van totaalbelevingen met de integratie van alle mogelijke disciplines. Maison van den Boer Events is in staat complete oplossingen voor deze uitdagingen te bewerkstelligen. Ons evenementenbureau kan u helpen uw  wens om te zetten in krachtige, realiseerbare concepten. Het levert zowel de benodigde creatieve inbreng als het projectmanagement voor elk type evenement of medium.

   

  www.maisonvandenboerevents.com