Headerimage
   

   

   

  ONZE MENSEN

   

  “Gedreven én betrokken mensen zijn de drijvende kracht achter Maison van den Boer.”

   

  Equipe 1906: onze mensen maken Maison van den Boer! Hun mix van persoonlijke kwaliteiten en expertises zorgen ervoor dat wij telkens weer een beleving kunnen creëren voor onze klanten. Om je een idee te geven welke functies bij ons bekleed worden en wat die functies inhouden, stellen wij graag een aantal werknemers van ons aan je voor!

   


   

   

  Bas Aarts | Hoofd drankenmagazijn

   

  "Een feest moet lopen als een klok. En daarmee bedoel ik ook dat de gast slechts de wijzertjes mag zien en niet de radertjes die alles soepel laten verlopen."

   

  Nathalie te Pas | Chef de Parti Catering

   

  "Cateren is topsport! Elke event is uniek en uitdagend. Dat is wat ik zoek in mijn vak. Werken met de mooiste producten op de meest veelbelovende locaties. Het verzorgen van een prachtig luxe galadiner, een barbeque bij mensen aan huis, het is allemaal te organiseren. Dat is de kracht van ons bedrijf!"

   

   

   

  José de Korte | Senior Accountmanager

   

  "Iedere dag vol energie aan de bak om samen met mijn relatie een feest te bouwen, van klein tot groot... de passie voor gastvrijheid, eten en drinken geeft mij energie."

   

  Els Otten | Partymanager

   

  "Onze gasten hun feest zo te laten beleven dat zij er helemaal blij van worden! Dat is mijn drive! Dit samen met al onze geweldige collega's te mogen realiseren geeft mij een fantastisch gevoel!"

   

  Gerard Tiemissen | Chef catering

   

  "Ik zeg altijd "mooi vak hé!". Mij drijft ervoor te zorgen dat de speciale dag die onze gasten bij ons hebben tot volle tevredenheid wordt verzorgd."

   

  Robert Danse | Souschef productontwikkeling

   

  "Over smaak valt niet te twisten, maar wij willen u verbazen met structuren en combinaties. Luchtig en knapperig tot aan zacht en vol. Iedere dag proeven is essentieel om je smaak te blijven ontwikkelen."

   

   

   

  Maarten van Rossum | Vestigingsmanager Philips Stadion

   

  "De beste mensen op de juiste plek met passie voor het vak."

   

  Olga Quivooy | Directiesecretaresse

   

   

  "Ik ben er trots op om directiesecretaresse te zijn bij de beste cateraar van Nederland!"

   

   

  Hans Veltman | Chef Productie

   

  "Smaken zijn er al, alles draait om aandacht voor mooie, verse en seizoensgebonden producten. Uniek en ambachtelijk bereid met passie en vooral liefde voor het product. Om de beste te blijven moet je innoveren en je assortiment verrassend houden, het gaat om het totaalplaatje en niet alleen het visuele aspect, alles moet kloppen. Goede service en gastvrijheid zijn voor mij de speerpunten van succes in deze topsport."

   

   

   

   

  ?