Headerimage
   

   

   

  VEEL GESTELDE VRAGEN

   

  Wat is de salarisindicatie voor de functie?
  Alle organisaties hanteren de AVR van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

  Is het mogelijk om opleidingen te volgen?
  Binnen de Koninklijke Van den Boer Groep is het mogelijk om je kennis verder te verbreden of te verdiepen. Ontwikkeling van medewerkers vinden wij belangrijk. Wij bieden jaarlijks een breed scala aan interne modules aan, varierend van produktkennis, managementvaardigheden tot aan programma's gericht op persoonlijk leiderschap. Tevens kun je ook op eigen initiatief een opleiding volgen, waarvoor je een studieregeling kunt treffen.


  Wat zijn de doorgroeimogelijkheden? 
  Jaarlijks vindt er met je manager minimaal een doelstellingen- en beoordelingsgesprek plaats, waarin besproken wordt hoe je functioneert en wat voor acties er ondernomen worden om je als medewerker verder te ontwikkelen in je huidige of mogelijke toekomstige functie. Dit kan worden vastgelegd in een persoonlijk ontwikkelingsplan. Op het moment dat er binnen de totale company een vacature beschikbaar komt, publiceert de afdeling HR deze en kun je daar op solliciteren. Doordat alle vacatures centraal uitgezet worden, zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. We kijken bijvoorbeeld binnen afdelingen maar ook naar andere functiegebieden.


  Hoe kan ik op de hoogte worden gehouden van nieuwe vacatures? 
  Op de site kun je een eigen profiel / Job Agent aanmaken. Zodra er een nieuwe vacature ontstaat en deze voldoet aan jouw zoekprofiel, krijg je hier automatisch bericht van. Indien je een profiel aangemaakt hebt, zullen wij jouw gegevens in ons bestand houden. Wanneer jouw profiel matcht met de vacature nemen wij contact met je op.