Headerimage
   

   

  “ Proef en Beleef het nieuwe Hulstkamp Gebouw ”

   

  Blikvanger van formaat. Authentiek en groots van buiten, hedendaags en stijlvol van binnen.

  Het gebouw is trots gelegen op het nostalgische Noordereiland en vormt een markant monument in de futuristische skyline. Het centrum van Rotterdam kent weinig historische gebouwen in authentieke staat. Het Hulstkamp Gebouw, één van de 518 rijksmonumenten van de stad, heeft de geschiedenis van Rotterdam overwonnen. Een zeldzaamheid!

   

  Rotterdam kent het Hulstkamp Gebouw uit grootvaders verhalen als trotse blikvanger op het Noordereiland, die dienst deed als jeneverdistilleerderij. Tegenwoordig staat het vooral bekend als veelzijdige evenementenlocatie. Gelegen aan de oevers van de Maas nabij de befaamde Erasmusbrug is het zowel met openbaar vervoer, per boot en per auto goed bereikbaar. Ruime gratis parkeervoorzieningen voor de deur maken uw bezoek aan Taste & Travel Fair compleet.

   

  Recent heeft de locatie een metamorfose ondergaan en heeft het een nieuwe hedendaagse jas gekregen, zonder haar grandeur te verliezen. Authenticiteit van het verleden in een look-and-feel van het heden. Kortom kom en ontdek deze unieke locatie!

   

  Informatie over de bereikbaarheid klik hier

   

  Wist u dat parkeren op het Noordereiland gratis is en de bus 200 meter verderop stopt?

  Na een bezoek aan de Taste & Travel Fair stapt u in de bus en bent u binnen 7 minuten bij de bekende Rotterdamse Markthal! Combineer een bezoek aan de taste & Travel Fair met de imposante Markthal!