Huis van de smaak

Het mooiste aan onze ambacht? Dat wij al sinds 1906 met de culinaire creaties van morgen bezig zijn - en nog elke dag verrast worden door nieuwe vondsten. In onze bakermat in Veghel ligt inmiddels een rijk archief aan bijzondere smaken. Die sturen we nu de wereld in!

Onze smaken gaan 'en route'
Deze zomer gaat het ‘Huis van de Smaak’ op reis. We brengen onze culinaire creativiteit naar bijzondere locaties, in Nederland, Duitsland én daarbuiten. Per boot, truck en vliegtuig op weg naar grootse feesten en exclusieve diners. Een ding is zeker: deze zomer wordt smaakvoller dan ooit.

Genieten on the go

Proef deze zomer hoe lekker het is om onderweg te zijn. Reis mee naar de Azurenkust, waar we ‘joie de vivre’ nieuwe betekenis geven. Vaar in Amsterdam langs prachtig werelderfgoed, terwijl u geniet van onze heerlijke cuisine. Ontdek de kracht van brainstormen op wielen, wanneer we onze culinaire foodtruck bij u voorrijden. En begin dit alles met een kickstart, want met een volle maag kunt u het beste op pad. Bon voyage!

Op culinaire cruise door A’dam

EXCUISE AMSTERDAM • Deze zomer vormen de Amsterdamse grachten het toneel van iets exclusiefs. Samen met Rederij de Nederlanden organiseren we een serie culinaire cruises, waarbij we flink uitpakken om u met onze exquise keuken te verrassen. Terwijl u vaart langs het prachtige werelderfgoed dat onze hoofdstad rijk is, smaakte Amsterdam nog nooit zo goed.

Een zomers diner
Tijdens een unieke rondvaart serveren we een 4-gangenmenu of walking dinner aan u uit met heerlijke zomerse creaties. Dit arrangement is beschikbaar voor gezelschappen van 10 tot 120 personen, waarbij u de beschikking krijgt over een eigen boot. Loopt het water u al in de mond? Boek dan snel een cruise.

Onze truck is op volle toeren

FOODTRUCK XL • Grote denkers brengen uw bedrijf verder. Bent u er zelf één? Dan herkent u vast dat de beste ideeën vaak ontstaan als u even niét op uw normale werkplek zit. Even eruit, brainen over die volgende stap. Hard nadenken, wat hongerig maakt. Gelukkig hebben wij deze zomer een arrangement die beide opties combineert.

Brainstorm op wielen
Wij hebben een foodtruck. Daarmee kunt u op praktisch elke denkbare plek een denksessie met uw collega’s starten. Voor de deur van uw kantoor. In de stad waar uw bedrijf graag naar wil uitbreiden. Op de hei. Welke omgeving brengt u op nieuwe ideeën? Wij rijden er naartoe.

Culinaire intermezzo’s
Wissel uw zomerse brainstorm af met een culinaire beleving, voor ons ontworpen door food designer Annelies Hermsen. Zij creëerde zes gangen waarbij de hersenen centraal staan. Dat smaakt niet alleen goed, maar dat prikkelt ook de geest.

Informeer hoe onze foodtruck úw organisatie in gang kan zetten.

We gaan naar de Côte d’Azur

Genieten van grande cuisine. Luieren in eigentijdse luxe. Paraderen over mondaine parades. Wij begrijpen het helemaal als levensgenieters zich thuisvoelen aan de Côte d’Azur. Wij voelen ‘t ook.

Deze zomer daalt ons ‘Huis van de Smaak’ met u mee af naar de Azurenkust. Daar geven we een creatieve twist aan Franse klassiekers. En we doen er een flinke schep gastvrijheid bovenop. We gaan bewijzen dat ook Nederlanders ‘joie de vivre’ tot in de perfectie beheersen. Oh là là!

À bientôt sur la côte.

De energie van een kickstart

ONTBIJT • Staat uw organisatie aan de vooravond van iets nieuws? In de zomer hebben we er allemaal nét wat meer energie voor. Langere dagen, meer zon. Maak daar gebruik van. Geef samen met uw collega’s de dag een kickstart. Met een ontbijt verzorgd door Maison van den Boer.

Voedzaam ontbijt
Samen ontbijten is de ideale kick-off voor elk project. De perfecte start van een periode van succes. Een goed ontbijt is daarbij het halve werk. Daarom hebben we bij Maison goed nagedacht over de bouwstenen van zo’n start. Dat heeft een ontbijt opgeleverd dat rijk is aan smaak en bovenal heel voedzaam is. En we serveren het waar u wilt!

in buffetvorm vanaf €35,- p.p. (o.b.v. 100 personen)

Voor de thuisblijvers

Niet zo reislustig? Haal het huis van smaak in uw eigen huis – of op de zaak – met één van deze drie heerlijke zomerse arrangementen.

Tuinfeest

Laat onze koks uw tuin omtoveren tot een culinaire jungle, waar je heerlijk in kunt verdwalen. Tijdens het tuinfeest serveren wij u een zomers diner als walking dinner.
vanaf €95,- p.p. (o.b.v. 100 personen)

Zomerborrel

Borrelen: als het even kan doen we het buiten. Deze zomer zorgen wij voor lekkere bites en heerlijke zomerse drankjes. Zelfs als het weer niet mee zou werken, krijgt iedereen de zomer in z'n bol!
vanaf €32,50 p.p. (o.b.v. 100 personen)

Barbecue

Als je de geur van brandende kolen ruikt, weet je het: het is zomer! Onze koks verruilen hun fornuis voor een grill, waarop ze de meest malse stukken vlees en vis klaarmaken.
vanaf €75,- p.p. (o.b.v. 100 personen)

Kriebelt het al?

Heeft u interesse in één van deze arrangementen? Of honger gekregen naar meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel (0413) 318 318, mail naar info@maisonvandenboer.com of vul onderstaand formulier in.

Neem contact op
Abonneren op nieuwsbrief