70 jaar CHIO Rotterdam

Het CHIO Rotterdam is het oudste internationale hippische evenement van Nederland. Voor de 70e keer vormt het Kralingse bos het prachtige decor voor dit topsportevent. Dit jubileum vieren we natuurlijk feestelijk!

Tijdens het CHIO bieden we u een keur aan culinaire mogelijkheden. Gebruik deze site om alvast voor te proeven. Nu al trek gekregen? Dan kunt u gemakkelijk online reserveren. We zien ernaar uit om u te mogen ontvangen en wensen u een fijn CHIO Rotterdam toe.

Restaurant Schoufour

DO-ZA 12.00-22.00u | ZO 11.00-15.00u

Ook dit jaar is Restaurant Schoufour weer het restaurant waar u dagelijks in een sfeervolle ambiance kunt genieten van een exquise lunch of diner. Onze topkoks presenteren u vol trots onze nieuwste gerechten, koken op sterrenniveau is immers onze passie. Vanuit de klassieke gastronomie hebben wij onze producten vertaald naar eigentijdse gerechten met als resultaat een spektakel van uitzonderlijke smaken en verrassende structuren. De met zorg samengestelde wijnkaart maakt de beleving compleet.

Geniet van het nieuwe Schoufour en maak uw bezoek aan het CHIO Rotterdam compleet met gerechten die zorgvuldig door onze koks zijn samengesteld!

Lunch | € 55,00 per couvert
2 gangen (voor- en hoofdgerecht) met glas champagne, excl. overige dranken

Diner | € 95,00 per couvert
4 gangen met glas champagne, excl. overige dranken

Brasserie Rotterdam

DO-ZA 12.00-22.00u | ZO 10.00-16.00u

Op zoek naar een informele ambiance voor een lunch, diner of ontvangst? Brasserie Rotterdam is hiervoor de perfecte locatie met een sfeervolle setting en is te vinden aan de rand van het Stroodorp in de Topgun Stand. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld een lekkere steak tartare, ossobucco Milanese of gebakken sliptongen. En tot besluit huisgemaakte cheesecake of onze klassieker een café glacé.

Op zondag kunt u genieten van een informele brunch vanaf 10.00 uur, aansluitend zijn wij tot 16.00 uur geopend voor de lunch.

Champagnebar & oesterterras

Om goede zaken te vieren met prachtig zicht over het Stroodorp, moet u bij de prachtige champagnebar zijn. Geniet van het moment en bestel een mooie fles champagne of een heerlijke zomerse champagnecocktail.

Geheel in stijl van deze hotspot vindt u hier dit jaar ook een mooie oesterbar. Samen met de Oestercompagnie maken wij voor u zalige ziltige oesters open.

Foodvillage & promenade

Naast de pop-up winkels en het InterChem Stadion, verzorgt Maison van den Boer verspreid over het entreegebied een divers aanbod van food & drinks.

Uiteraard treft u hier de populaire gerechten, die niet mogen ontbreken op deze prachtplek in het bos, maar ook een aantal culinaire verrassingen. Via de Promenade bereikt u het Stroodorp en tribunes.

Stroodorp

Het kloppend hart van het Stroodorp is al jarenlang de centrale bar, dé ontmoetings- en netwerkplek van het CHIO Rotterdam. Kijk hier naar de huldigingen op het podium, geniet van het entertainment, proost met een glas champagne op het champagneterras samen met heerlijke oesters van de Oestercompagnie. Ook dit jaar zijn de sushibar en bakkerij Broodt weer geopend deze dagen.

Loge-arrangementen

Heeft u via het CHIO Rotterdam een loge geboekt? Dan biedt Maison van den Boer u met veel plezier de logearrangementen aan. Deze kunt u hieronder downloaden en bekijken. Desgewenst kunt u uw arrangement uitbreiden met verschillende snacks of ander culinair entertainment om uw gasten extra te verrassen!

Tafel-arrangementen

Heeft u een tafel via het CHIO Rotterdam geboekt? Dan hebben wij voor u en uw gezelschap een tafelarrangement samengesteld waarbij u en uw gasten het aan niets zal ontbreken. Het commerciele team van CHIO Rotterdam zal met u de invulling van het tafelpakket doornemen.

RESERVEREN

U kunt telefonisch een tafel reserveren, door te bellen naar één van de twee restaurants.

Restaurant Schoufour: 06-11 13 01 64
Brasserie Rotterdam: 06-53 63 63 31