Concours Culinair

Maison van den Boer is er trots op om culinaire partner te zijn van zo'n klassieker. Wij willen u de vrijheid bieden om samen met relaties te genieten van een geweldige CHIO Rotterdam. Dat doen we door te streven naar ultieme perfectie, in alles wat we doen.

Op het terrein van CHIO Rotterdam bieden we u een keur aan culinaire mogelijkheden. Gebruik deze site om alvast voor te proeven. Nu al trek gekregen? Dan kunt u gemakkelijk online reserveren. We zien ernaar uit om u te mogen ontvangen en wensen u een fijn CHIO Rotterdam toe.

De nieuwe zijderoute

Van Rotterdam via Dubai en Oman door naar Shanghai. De Rotterdamse haven geeft ons warme banden met grote havensteden waar de paardensport in opkomst is. Dit jaar laten we de unieke band tussen deze steden tot leven komen. Culinair. Geniet van heerlijke gerechten en ingrediënten met een knipoog naar naar de keuken van deze metropolen. Het thema van CHIO Rotterdam 2017 is 'De nieuwe zijderoute'.

Restaurant Schoufour

DO-ZA 12.00-22.00u | ZO 11.00-15.00u

Ook dit jaar is Restaurant Schoufour weer het restaurant waar u dagelijks in een sfeervolle ambiance kunt genieten van een exquise lunch of diner. Onze topkoks presenteren u vol trots onze nieuwste gerechten, koken op sterrenniveau is immers onze passie. Vanuit de klassieke gastronomie hebben wij onze producten vertaald naar eigentijdse gerechten met als resultaat een spektakel van uitzonderlijke smaken en verrassende structuren. De met zorg samengestelde wijnkaart maakt de beleving compleet.

Geniet van het nieuwe Schoufour en maak uw bezoek aan het CHIO Rotterdam compleet met gerechten die zorgvuldig door onze koks zijn samengesteld!

Lunch | € 55,00 per couvert
2 gangen (voor- en hoofdgerecht) met glas champagne, excl. overige dranken

Diner | € 95,00 per couvert
4 gangen met glas champagne, excl. overige dranken

Brasserie Rotterdam

DO-ZA 12.00-22.00u | ZO 10.00-16.00u

Op zoek naar een informele ambiance voor een lunch, diner of ontvangst? Brasserie Rotterdam is hiervoor de perfecte locatie met een sfeervolle setting en is te vinden aan de rand van het Stroodorp in de Topgun Stand. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld een lekkere steak tartare, malse bavette of gebakken sliptongen... En bij uw hoofdgerechten serveren wij een salade bowl en een puntzak friet met mayonaise.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om op zondag vanaf 10.00 uur te genieten van een informele brunch. Aansluitend zijn wij op zondag tot 16.00 uur geopend voor de lunch.

Champagnebar & oesterterras

Om goede zaken te vieren met prachtig zicht over het Stroodorp, moet u bij de prachtige champagnebar zijn. Geniet van het moment en bestel een mooie fles champagne of een heerlijke zomerse champagnecocktail.

Geheel in stijl van deze hotspot vindt u hier dit jaar ook een mooie oesterbar. Samen met de Oestercompagnie maken wij voor u zalige ziltige oesters open.

Foodvillage & promenade

Voorbij de entree waant u zich tijdens deze editie van het CHIO Rotterdam in een luxe resort in Dubai of Oman, dankzij de prachtige tenten. Naast de pop-up winkels, het kinderdorp en het Interchem Stadion, verzorgt Maison van den Boer verspreid over het entreegebied een divers aanbod van food & drinks.

De nieuwe indeling levert een prachtige kans voor een nieuwe route. De promenade is deze nieuwe route naar het Stroodorp en de tribunes. Hier vindt u enkele foodtrucks en stands met de diverse versnaperingen.

Daarbij is de promenade ook de route van het Stroodorp naar de uitgang; dus iedere dag vanaf 22.00 uur ook voldoende keuze voor gasten met lekkere trek in een snack!

Stroodorp

Het kloppend hart van het Stroodorp is al jarenlang de centrale bar, dé ontmoetings- en netwerkplek van het CHIO Rotterdam. Kijk hier naar de huldigingen op het podium, geniet van het entertainment, proost met een glas champagne op het champagneterras samen met heerlijke oesters van de Oestercompagnie. Ook dit jaar zijn de sushibar en bakkerij Broodt weer geopend deze dagen.

Loge-arrangementen

Heeft u via het CHIO Rotterdam een loge geboekt? Dan biedt Maison van den Boer u met veel plezier de logearrangementen aan. Deze kunt u hieronder downloaden en bekijken. Desgewenst kunt u uw arrangement upgraden naar 'magnifique'. U legt uw gasten dan culinair extra in de watten!

Tafel-arrangementen

Heeft u een tafel via het CHIO Rotterdam geboekt? Dan hebben wij voor u en uw gezelschap een tafelarrangement samengesteld waarbij u en uw gasten het aan niets zal ontbreken. Het commerciele team van CHIO Rotterdam zal met u de invulling van het tafelpakket doornemen.

RESERVEREN

U kunt telefonisch een tafel reserveren, door te bellen naar één van de twee restaurants.

Restaurant Schoufour: 06-29047609
Brasserie Rotterdam: 06-81136834.