Koninklijke Van den Boer Groep en Estate Management Group (EMG) gaan samenwerking aan.

14-07-2017

14 juli 2017, Maastricht – Per heden zijn De Koninklijke Van den Boer groep en EMG een strategische samenwerking aangegaan in het vermarkten van evenementenlocaties in Nederland. Het eerste wapenfeit is de gezamenlijke promotie van de Maastrichtse evenementenlocaties La Bonbonnière en de Maastricht Music Hall.

Beide bedrijven zijn al sinds lange tijd actief in zowel de Limburgse als landelijke evenementenmarkt. De samenwerking moet leiden tot synergievoordelen waarmee zowel locaties als opdrachtgevers profiteren.

La Bonbonnière
De Bonbonnière is een theater, grand café en evenementenlocatie in Maastricht. Het theater is gelegen in het centrum van Maastricht, aan de Bredestraat, tussen het Onze Lieve Vrouweplein en het Vrijthof. De Bonbonnière werd oorspronkelijk gebouwd als kerkgebouw in opdracht van de jezuïeten in het tijdvak 1606-1614.

Maastricht Music Hall
De Maastricht Music Hall is een evenementenlocatie gelegen aan de Maas in het centrum van Maastricht. De locatie biedt ruimte voor evenementen van 10 tot 1650 bezoekers. De grote zaal beschikt over een groot podium voor een veelzijdigheid aan optreden.

“We zijn er zeer trots op dat we de samenwerking kunnen aangaan met de Koninklijke Van den Boer Groep, een prachtige organisatie met rijke historie. Voor Estate Management Group betekent dit dat de deur openstaat voor de gewenste landelijke expansie! Op haar beurt kan de Van den Boer Groep niet alleen gebruik maken van onze 6 prachtige locaties in Limburg, maar ook van onze kennis van de Limburgse markt.“
Danny Keppels – directeur EMG

“Door deze samenwerking met de sterke regionale kennis, de fantastische locaties van de Estate Management Group en hoogwaardige hospitality van de Koninklijke Van den Boer groep gaan we unieke momenten creëren en in Limburg en ver daar buiten.”
Richard Jonker – General Manager Oseven

De samenwerking moet leiden tot een maximale benuttig van de beste eventlocaties in het hele land.

 

 

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief