Restaurant P’rooflokaal Veghel gaat nieuwe fase in.

04-07-2017

Veghel | per 1 juli is restaurant P’rooflokaal aan de Noordkade in Veghel voortgezet als zelfstandige exploitatie in eigendom en onder leiding van Chef-kok Joppe Sprinkhuizen. Joppe heeft onder zijn culinaire en organisatorische leiding het P’rooflokaal definitief een goede plek in de gastronomische markt gegeven.

Eind 2013 opende Maison van den Boer het restaurant als Pop-up op deze unieke locatie. Inmiddels heeft het haar bestaansrecht na ruim 3,5 jaar bewezen en is het toe aan een nieuwe fase. Joppe zal met zijn team zijn bekende kookstijl en goede service voorzetten en Veghel culinair verder op de kaart zetten.

Er blijft sprake van een nauwe samenwerking tussen P’rooflokaal en Maison van den Boer. Zoals bijzondere partijen waar een topchef met de uitstraling en stijl van het P’rooflokaal gewenst is, uitwisseling van inspiratie op het gebied van culinaire productontwikkeling. Met name binnen het Phillip Stadion, voor de  wedstrijden van PSV zal ook in het komende seizoen genoten kunnen worden van de kookkunsten van Joppe. Tevens blijft Maison van den Boer actief als een van de preferred cateraars op de Noordkade en zullen eventuele grotere evenementen in het P’rooflokaal indien gewenst door haar worden ondersteund.

Na een mooie jeugd wordt het P’rooflokaal een volwassen en zelfstandige onderneming. Wij wensen Joppe en zijn team veel succes.

Joppe: “Met veel plezier en toewijding ben ik 2,5 jaar geleden gestart bij P'rooflokaal, onderdeel van Maison van den Boer. Ik heb veel ruimte en verantwoordelijkheid gekregen waardoor het P'rooflokaal als mijn eigen zaak aanvoelt. Toen ter sprake kwam dat er een mogelijkheid was om de zaak over te nemen is mijn droom uitgekomen. “

“Graag bedank ik Maison van de Boer voor de kans die ze mij hebben gegeven om het restaurant culinair op de kaart te zetten en om mijn kennis binnen deze onderneming te verbreden. Gaandeweg zal mijn eigen signatuur steeds meer zichtbaar worden, dus houd ons in de gaten.“

Noud van den Boer:“We zijn ervan overtuigd dat Joppe en zijn team met het P’rooflokaal als zelfstandig restaurant, een succesvolle toekomst tegemoet gaan als culinaire hotspot van Veghel en omgeving! Wij zullen Joppe  in de toekomst blijven ondersteunen.” 


Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief