Drukte in keukens Maison van den Boer door jubilerende events

20-03-2017

Het was topdrukte in de keukens van Veghelse cateraar Maison van den Boer. Afgelopen weken verzorgde zij gelijktijdig de culinaire invulling van Indoor Brabant en TEFAF Maastricht. Twee topevenementen die dit jaar beiden een jubileum vierden. Daardoor werd op alle fronten extra uitgepakt. Het bedrijf zette liefst 31.000 manuren in om te zorgen dat niemand iets te kort kwam.

50 JAAR INDOOR BRABANT
In de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch beleefde Indoor Brabant haar 50e editie. Maison van den Boer verzorgt al sinds 1975 de hospitality van dit grootste indoor paardensportevenement van Nederland. Vanwege de feestelijkheden werd het restaurant van Maison omgedoopt tot Club Fifty. Daar werd volop stilgestaan bij het jubileum, bijvoorbeeld tijdens het VIP-diner Hippique. Naast het restaurant en meerder centrale bars verzorgt Maison van den Boer de gasten in de Hospitality Units en Loges aan de springbak.

30 JAAR TEFAF
Tegelijk met Indoor Brabant werd in het MECC in Maastricht het jubileum van TEFAF gevierd. TEFAF Maastricht en Maison van den Boer werken net als de andere grote partners al vanaf de oprichting samen. The European Fine Art Fair zoals deze kunst- en antiekbeurs voorheen genoemd werd, viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. Zij staat wereldwijd aan de top.

Het event trekt circa 70.000 kunstliefhebbers van over de hele wereld aan. Daarvoor worden op de beursvloer drie luxe table service restaurants ingericht, één zelfbedieningsrestaurant en tien thematische foodbarren. Ook voor de standhouders is er een eigen restaurant.

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief