Presentatie nieuw boek! 110 Huis van de Smaak

06-01-2017

Trek uw kookschort aan, we duiken weer traditiegetrouw de keuken in! 110 enerverende jaren Koninklijke Van den Boer Groep, 110 mooie culinaire gerechten. Een kook- , kijk- en kennisboek, waarin dit keer 110 relaties, vrienden, ambassadeurs, collega’s, familie of een combinatie daarvan, ons hun favoriete gerecht hebben aangedragen. Van dit oorspronkelijke gerecht, hebben onze chefs op creatieve wijze en met respect voor traditie, een spraakmakende interpretatie gecreëerd. Een fantastische mix van moderne & klassieke, traditionele & creatieve en basale & innovatieve gerechten bij elkaar gebracht in een mooi maar vooral ook bruikbaar jubileumboek.

 

HET BOEK
Wij hebben in deze editie de drie merken van de Van den Boer Groep elk een eigen deel gegeven. Part I: Oseven happening & food, part II: Maison van den Boer en Part III: FoodforCare.

De drie merken hebben ieder hun eigen identiteit. Deze komt herkenbaar tot uiting in de gerechten en de vormgeving.

Maison van den Boer staat voor eigentijdse luxe
Verdeeld in vier stijlthema's: Klassiek, Puur, Modern en Extreem

Oseven happening & food staat voor creatieve lef
Verdeeld in haar zeven werelden, Vintage, Vitality, Explore, Edge, Club, Dark en O7

FoodforCare staat voor gezond, vers en lekker
Met smaak beter op weg!


De combinatie van de drie merken met ieder hun eigen specifieke producten maakt de Van den Boer Groep tot een unieke speler op culinair- en gastvrijheidsgebied 

 

DE BOEKPRESENTATIE

Op donderdag 5 januari vond de boekpresentatie plaats in de culinaire hotspot Bureau gevestigd op de top-etage van B. Amsterdam. Oseven, onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep is hier gevestigd en is ook de hospitalitypartner binnen deze start-up community. Samen met onze relaties proostten wij op 110 jaar Koninklijke Van den Boer Groep en de 110 heerlijk gerechten. Een selectie van gerechten uit het boek werden door de gasten alvast voorgeproefd. Een mooi moment om het nieuwe jaar af te trappen. Het eerste exemplaar werd door Noud van den Boer overhandigd aan Willem Kool, het gezicht van de dagelijkse pagina van het Stan Huygens Journaal  van De Telegraaf. 

 

Heeft u vragen over het boek of wilt u graag een exemplaar bestellen? Neem dan contact met ons op.

 

Bekijk hier de fotoreportage
Bestel hier een exemplaar 

 

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief