Armin van Buuren viert 20-jarige carrière in Amsterdam ArenA

29-11-2016

Op zaterdag 13 mei 2017 geeft Armin van Buuren zijn grootste soloshow ooit in zijn thuisland Nederland. Het is de eerste keer dat een DJ een eigen soloshow geeft in de Amsterdam ArenA. De wereldberoemde dj, die al vijftien jaar lang tot de beste vijf dj’s ter wereld behoort, neemt zijn fans mee terug in de tijd met ‘The Best Of Armin Only’, ter gelegenheid van zijn twintigjarige carrière. Van zijn allereerste clubherinnering in Nederland tot het allerbeste uit de Armin Only wereldtournees en een vooruitblik naar de toekomst, ieder persoonlijk hoogtepunt komt voorbij.

The Best of Armin Only is een once in a lifetime experience en de allergrootste Armin Only show ooit in één van de meest prestigieuze venues van Nederland; de Amsterdam ArenA. ‘Dit wordt mijn grootste show ooit. Alles komt hier voor mij samen, zoals alle mensen waar ik ooit mee heb samengewerkt. Het is een echte mijlpaal om alle hoogtepunten uit al die jaren te kunnen vieren met mijn fans uit de hele wereld. Om dat ook nog in mijn eigen thuisland, op een droomlocatie als de Amsterdam ArenA te kunnen doen; dat is een droom die uitkomt.’

Het is de eerste keer dat Armin van Buuren een soloshow doet in de Amsterdam ArenA. Armin van Buuren is één van de grootste internationale dj’s en producers van de wereld op gebied van elektronische muziek. Hij is maar liefst vijf maal uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft gedurende de afgelopen twintig jaar andere diverse prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen. Hij heeft meer dan 100 Armin Only shows gegeven op vijf continenten en in 68 landen. Momenteel reist Armin de wereld over met zijn wereldtournee Armin Only Embrace. Op 18 februari 2017 staat er tevens een nieuwe editie van A State of Trance gepland in Utrecht, gebaseerd op zijn wekelijkse radioshow dat uitgezonden wordt in meer dan 84 landen en met meer dan 37 miljoen luisteraars per week.

Voorverkoop

De wereldwijde voorverkoop van ‘The Best of Armin Only’ start op 24 november. Men kan zich vooraf registreren op www.arminonly.com om kans te maken om bij de show aanwezig te zijn.

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief