Nieuwsbrief mei 2016

13-05-2016

   
 
 
Maison van den Boer
 
 
Nieuwe locatie
Nieuw horecaconcept Efteling eerste wapenfeit FoodforFun
 
Sinds 1 mei jl. is de Efteling een nieuw foodconcept rijker. Restaurant de Gulden Gaarde, gevestigd bij topattractie Droomvlucht, is vanaf heden de locatie waar Efteling bezoekers terecht kunnen voor verse en verantwoorde snacks, maaltijden, salades, smoothies en tal van andere lekkere items van FoodforFun. 
 
FoodforFun, een merk van FoodforHospitality, is onderdeel van Maison van den Boer
 
Lees meer
 
 
 
Amsterdam ArenA en Maison van den Boer verlengen samenwerking!
 
Wij zijn heel erg trots om te mogen vermelden dat het contract met de Amsterdam ArenA wederom is verlengd! De komende 5 jaar kunnen wij als businesspartner mee bouwen aan de "nieuwe" Amsterdam ArenA. In de komende jaren zijn wij weer actief bij alle fantastische evenementen als concerten van Beyoncé, Coldplay, de Toppers en natuurlijk de KNVB Interlands
 
 
 
PSV Kampioen!
 
Als trotste partner feliciteren ook wij PSV met
het behalen van de landstitel in de Eredivisie!
 
 
 
Concerten
Toppers in concert 2016 & Groots met een zachte G 2016
 
De 12e editie van Toppers in Concert staat op het punt van beginnen met vanavond en morgen de reguliere concerten en, vanwege de grote vraag, maandag 15 mei een extra concert! Dit jaar is het thema 'Royal Night of Disco' dat de tijd van Saturday Night Fever, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek doet herleven!
 
Een aantal weken later staat Guus Meeuwis op 9, 10, 11 & 12 juni met 'Groots met een zachte G' alweer voor de elfde keer op het podium in het Philips Stadion. Omdat 11 het gekkengetal is in Brabant, zal deze editie van de concertreeks meer dan ooit de geuzentitel 'Zomercarnaval' uitdragen!
 
 
 
Event
Ajax Gala 2016
 
Op maandagavond 2 mei werd de tweede editie van het Ajax Gala gehouden. Het gala werd georganiseerd ten behoeve van de projecten van de Ajax Foundation en kwam mede tot stand door een nauwe samenwerking met de Amsterdam ArenA en de vele vrijwilligers van de ABN AMRO Foundation. Ajax en de Ajax foundation kijken terug op een gezellige en sfeervolle avond vol muzikale optredens, een veiling en culinair genot!
 
TEAMPLAY! Ajax selectie en Maison van den Boer slaan handen in één.
 
Bekijk hier de opbrengst!
 
 
 
Terug in de tijd voor een kijkje bij Maison van den Boer
 
Terug in de tijd voor een kijkje in keuken van Maison van den Boer met een historisch document uit de jaren 50. Cateraar en uitzendhuis van diners met mooie beelden van de Lunchroom en centrale keuken aan de Molenstraat in het Brabantse Veghel. Met dank aan Dré den Ouden!
 
 
 
Preview
Kunst van het BBQ'en
 
Op Zondag 29 Mei zal de 3de editie van de Food & Happiness Fair plaatsvinden met als thema de kunst van het BBQ-en. Tijdens deze 3de editie zullen er in en rondom De Proeffabriek heel veel BBQ's staan volop vlees en vis!
 
Maison van den Boer is aanwezig met diverse BBQ-demonstraties!
 
Meer info
 
 
Locatie
P'rooflokaal terras open!
 
Het vernieuwde dakterras van P'rooflokaal is geopend. Kom genieten van onze verse asperges!
 
Reserveer nu een plekje!
 
 
 
5000 dagen Koppert Cress
En dit is waarom ons werk nooit verveelt!
 
#neveradullmoment
 
 
Maison van den Boer
+31 (0)413 318 318
info@maisonvandenboer.com
Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube
 
 
www.werkenbijmaisonvandenboer.com
 
 
© 2016 Maison van den Boer B.V.
 

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief