Nieuwsbrief maart 2016

13-05-2016

   
 
 
Maison van den Boer
 
 
 
TEFAF 2016: THE MAKING OF...
 
Neem een kijkje achter de schermen tijdens de meest gerenommeerde kunst- en antiekbeurs ter wereld, TEFAF! Maison van den Boer, horeca- en cateringpartner van TEFAF, toont een glimp van wat er bij komt kijken om de verwachtingen waar te maken en te overtreffen!
 
 
Review
TEFAF 2016
 
TEFAF, The European Fine Art Fair, is de internationale beurs waar kunst en antiek van over de hele wereld te bewonderen en te koop is. TEFAF vindt dit jaar voor de 29e keer plaats. Uniek aan de beurs is de zorgvuldige selectie van authentieke meesterwerken waaraan meer dan 250 van de meest prestigieuze antiquairs uit ruim 15 landen een steentje bijdragen. Wil je de kunst alleen bekijken of ook kopen? Het kan allebei op de TEFAF 2016 in Maastricht! Let op, de laatste dag van dit evenement (20 maart 2016) sluit de fair om 18.00 uur.
 
Tot en met aanstaande zondag kunt u tijdens uw bezoek terecht in één van onze outlets. 
 
Lees meer
 
 
 
Review
Indoor Brabant 2016
 
Maison van den Boer houdt al meer dan 30 jaar de culinaire 'teugels' bij, het hippische sportevenement, Indoor Brabant met veel plezier in handen. Op de loges, in de skyboxen en in de hospitality units voorzagen wij de gasten van een uitgebreid culinair programma, tot in de puntjes verzorgd door ons team van enthousiaste medewerkers.

Dit jaar stond het restaurant in teken van een van de grootste middeleeuwse kunstenaars van Nederland, Jheronimus Bosch. 500 jaar na de dood van Jheronimus Bosch viert ’s-Hertogenbosch in 2016 het Jheronimus Bosch jaar. Met Jheronimus Bosch 500 wordt een eerbetoon gebracht aan deze in Den Bosch geboren, getogen en gestorven kunstenaar.
 
Ons team kijkt terug op wederom een succesvolle editie van Indoor Brabant!
 
 
 
Nieuw
Foodcollectie zomer 2016
 
De foodcollectie zomer 2016 van Maison van den Boer staat dit keer volledig in het teken van 'tribes'. Tegenwoordig willen steeds meer mensen zich onderscheiden, ze willen bij een groep horen en dit laten zien door middel van een culturele gewoonte of een gebruik. Ofwel ze maken deel uit van een 'tribe'. Tribes komen daarmee terug in verschillende levensstijlen en daarmee ook terug in eetgewoonten. 
 
Afgelopen jaren hebben veel tribes zich verder ontwikkeld tot bijna échte culturen. Denk hierbij aan de vegetariër die steeds meer gezien wordt als een volwaardige doelgroep, maar ook de levensgenieters die verrijking zoeken in verre culturen.
 
De tribes die we in deze foodcollectie uit lichten:
Puur - Uit de zee
Klassiek - Out of Africa
Modern - Foodtrucks
Extreem - Tatoeage-meesters / party-people
 
"Een eerbetoon aan eenheid"
 
Zomerkaart 2016
 
 
New partner
Preferred supplier Tropenmuseum
 
Na een succesvolle eerste avond, voor het GoedGeldGala van de vriendenloterij, zijn wij verheugd te mogen vermelden dat Maison van den Boer preferred supplier is van het Tropenmuseum in Amsterdam!
 
tropenmuseum.nl
 
 
Preview
Food & Happiness Fair Proeffabriek
 
De Food&Happiness Fair is de gezelligste food- en versmarkt van Brabant waar proeven centraal staat. Uniek door de combinatie van eigentijdse en ambachtelijke producten in een oorspronkelijke Brabantse sfeer. Dé plek waar alles draait om smaak de smaak van lekker eten, drinken en genieten.
 
De Food&Happiness Fair vindt iedere laatste zondag van de maand plaats in de Proeffabriek.  
 
Maison van den Boer is als participant van de Proeffabriek ook aanwezig bij de eerste editie van dit leuke evenement!
 
Meer info
 
 
 
Review
Deutschland: Otto
 
Na een lange periode eindigde in februari het grote IT-project van Otto. Om alle medewerkers te bedanken, vond er een groot feest plaats. Onze locatie Cruise Center Altona was hiervoor perfect geschikt. Tussen Duoboardjes, Lolly's met Gazpacho en Cafè Glaces, trad Jan Delay, een typische zanger uit Hamburger op. Het feest was zo geweldig dat wij Otto een week later nog een keer mochten cateren.
 
Preview
Deutschland: IMEX 2016
 
Ook dit jaar vindt in Frankfurt am Main weer de bekendste beurs voor incentive travel, meetings and events (IMEX) plaats. Wij van Maison van den Boer Duitsland zijn hier van 19 t/m 21 maart aanwezig. In coöperatie met het Hamburg Convention Bureau vindt u ons in hal 8, stand G100.
 
 
Maison van den Boer
+31 (0)413 318 318
info@maisonvandenboer.com
Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube
 
 
Maison van den Boer
 
 
© 2016 Maison van den Boer B.V.
 

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief