Nieuwsbrief februari 2016

13-05-2016

   
 
 
Maison van den Boer
 
 
 
Jheronimus Bosch 500 officieel van start!
 
Het jaar van Jheronimus Bosch is gestart! Op vrijdag 12 februari was het zover; de opening van de overzichtstentoonstelling van Jheronimus Bosch, ‘Visioenen van een genie’. Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander verrichtte de openingshandeling, vooraf gegaan aan een ceremonie in de Sint-Janskathedraal en een wandeling naar het Noordbrabants Museum. De gemeente ‘s-Hertogenbosch, de Stichting Jheronimus Bosch 500 en het Noordbrabants Museum ontvingen die dag zo’n 800 gasten.
 
Lees meer...
 
 
Nieuwe locatie
La Bonbonierre en Maastricht Music Hall
 
Maison van den Boer is al decennialang actief in Maastricht waar zij als hospitality- en cateringpartner al sinds 1988 actief is in MECC Maastricht. Met de overname van de twee evenementenlocaties is Maison van den Boer in staat om deze mooie en internationale regio nog beter te kunnen bedienen.
 
Lees meer...
 
 
Preview
TEFAF 2016
 
Wij heten u als hospitality partner van 11 t/m 20 maart wederom van harte welkom bij de meest gerenommeerde kunst- en antiekbeurs ter wereld: TEFAF 2016. 's Werelds meest prestigieuze dealers zullen weer aanwezig zijn op de 29ste beurs om een speciale selectie van de mooiste, waardevolste en meest unieke kunst en antiek te tonen. Brengt u een bezoek aan TEFAF? Reserveer dan alvast in een van onze restaurants!
 
Reserveer
 
 
Preview
Indoor Brabant 2016
 
Van 10 tot en met 13 maart 2016 worden de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch omgetoverd tot hét centrale punt van de internationale paardensport en behoort tot de top 5 van Europese concours. Vier dagen lang kunt u op Indoor Brabant genieten van een gevarieerd programma met de beste ruiters ter wereld.
 
Lees meer...
 
 
Nieuws
Lion King in AFAS Circustheater
 
Vanaf oktober is The Lion King weer te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. The Lion King is een van de meest succesvolle musicals ooit. Hij ging in 1997 in premiere op Broadway, waarna wereldwijd ruim 30 miljoen mensen een bezoek brachten aan de musical. Het stuk is overladen met prijzen, waaronder 6 Tony Awards.
 
Lees meer...
 
 
 
Review
World Economic Forum
 
Al meer dan vier decennia vindt het jaarlijks WEF plaats in het Zwitserse Davos. De jaarlijkse bijeenkomst in Davos-Klosters vormt de belangrijkste kracht voor het aansporen van 's werelds topleiders in het initiëren van gezamenlijke activiteiten gericht op wereldwijde vraagstukken. Deze editie staat in het teken van gezondheid en de vierde industriële revolutie.
 
 
 
Lees meer...
 
Review
Correspondents' Dinner
 
Maison van den Boer verzorgde recentelijk het 'Correspondents Dinner’ in de Beurs van Berlage. Dit is overgewaaid uit de Verenigde Staten waar Amerikaanse journalisten de president een ludiek diner aanbieden. De president geeft daar vervolgens een speech en wordt op zijn beurt op humoristische wijze onder vuur genomen door een comedian. Een 80 jaar oude traditie, die nu navolging kreeg in Nederland!
 
Lees meer...
 
Review
Goed Geld
Gala
 
Het was dringen op de rode loper van het Goed Geld Gala in Amsterdam. Strak in pak en in de mooiste jurkjes gehezen trotseren bekende Nederlanders de kou om te horen hoeveel geld de Postcode Loterij voor goede doelen in het laatje heeft gebracht, én natuurlijk om een glimp op te vangen van de man van de avond: George Clooney.
 
 
 
 
Lees meer...
 
 
Maison van den Boer
+31 (0)413 318 318
info@maisonvandenboer.com
Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube
 
 
Maison van den Boer
 
 
© 2016 Maison van den Boer B.V.
 

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief