Maison van den Boer gaat samenwerken met COMPLEX in Maastricht Music Hall

29-07-2016

Wereldster Fritz Kalkbrenner eerste grote dance artiest van COMPLEX Er komt een samenwerking met COMPLEX en Maison van de Boer in de Maastricht Music Hall.

COMPLEX is het nieuwe bedrijf van dance organisator Luc Boers (o.a. Claydrum en Native Tone) en Hans Paul Nieskens (o.a. ParkCity Live, ex-manager Externe Events MuziekGieterij).

 

In concreto houdt het in dat COMPLEX alle elektronische muziek gerelateerde activiteiten (dance) in de MMH gaat produceren (zowel de events in eigen beheer als die van co-producenten). Maison van de Boer boekt, coördineert en produceert alle overige evenementen zoals o.a. bedrijfsevents, feesten en partijen alsmede lokale activiteiten zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse carnavalszittingen.

 

In samenspraak met Maison van den Boer en Heineken zal Complex de locatie voor de zomervakantie verbouwen en optimaliseren. Volgens Hans Paul Nieskens en Luc Boers; ‘We hebben gekeken waaraan de zaal zou moeten voldoen om het helemaal te maken zoals onze branche graag wil. Belangrijke punten zoals de flexibiliteit in grootte van de zaal (van 250 tot 2000 bezoekers), meerdere area’s, het optimaliseren van de akoestiek en een gehele optimalisatie van het interieur hebben bij ons de hoogste prioriteit. Verder creëren we een eigen huisstijl en branding. Evenementen die wij (co-)produceren noemen we dan ook Complex presents…., met een eigen website en facebook pagina. Noud van de Boer van de Koninklijke Van den Boer Groep ; ‘We denken zo dat we een perfecte match hebben weten te creëren om in de toekomst het optimale uit de MMH te halen. Een sterk team en juiste partners op de juiste plek. De evenementenhal blijft multifunctioneel, zodat hij breed geprogrammeerd kan blijven worden. We gaan er met z’n allen nieuw leven in blazen. Veel beweging op deze plek is goed voor alle partijen. Ik heb daar het volste vertrouwen in.’

 

Wereldster Fritz Kalkbrenner is de eerste grote dance DJ die op 30 april voor Complex in actie komt. Verder hebben veel dance organisatoren/co-producenten hun samenwerking in de toekomst toegezegd. ’We verwachten dit jaar nog zo’n 20-25 events te programmeren. Vanaf 2017 zullen we tussen de 40 en 50 events presenteren’. Complex is dan in de Maastricht Music Hall (m.u.v. het MECC) de grootste locatie in de binnenstad van Maastricht met een nachtvergunning. Dat biedt een goed perspectief voor de toekomst”

 

 

 

 

 

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief