Maison van den Boer neemt La Bonbonnière en Maastricht Music Hall over

19-02-2016

 

Veghel - Maison van den Boer neemt de exploitatie over van twee mooie en markante evenementen- en horecalocaties in Maastricht: La Bonbonnière in het centrum en Maastricht Music Hall aan de Maas.

 

Maison van den Boer is al decennialang actief in Maastricht en de Zuid-Limburgse regio. Met name in MECC Maastricht, waar zij als hospitality- en cateringpartner sinds 1988 actief is met als grootste uitdaging de jaarlijkse internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF die in het MECC plaats vindt. Met de overname van de twee evenementenlocaties is Maison van den Boer in staat om deze mooie en internationale regio nog beter te kunnen bedienen. De overname past binnen de groeistrategie in de regio Zuid-Limburg.

 

La Bonbonnière beschikt, naast een centrale ligging, ook over drie zalen waarvan een authentieke concertzaal en een Grand Theatercafé met dagelijkse openstelling. De twee locaties zijn per heden beschikbaar voor zowel publieke, particuliere, als zakelijke evenementen. Met name La Bonbonnière zal met haar Grand Theatercafé een conceptvernieuwing ondergaan waarbij op eigentijdse wijze en met respect voor heritage en lokale gasten, gewerkt wordt aan een toonaangevende regionale horecaformule waarbij lekker eten, kwaliteit en 'proeven' centraal staan.

 

Het ontstaan van La Bonbonnière gaat terug naar het einde van de 16e eeuw, toen de Jezuïeten zich in Maastricht vestigden. Na enkele verbouwingen in de jaren vijftig, zestig en zeventig, met in 1973 de realisatie van het nieuwe trappenhuis, is La Bonbonnière geworden wat zij nu is. Sinds december 1996 wordt La Bonbonnière als horeca-exploitatie benut voor zakelijke evenementen, congressen, huwelijken, diners, recepties, personeelsfeesten en theatervoorstellingen. In 2004 en onlangs weer in 2015 is het gehele pand bouwtechnisch gerestaureerd en inpandig opgeknapt.

 

 www.bonbonierre.nlOp de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief