Headerimage
   
  U bent hier:

  Bereikbaarheid

  Maastricht ligt in de Euregio Maas-Rijn. Dat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid van MECC Maastricht. Per trein reist u eenvoudig vanaf alle grote steden tot aan het congrescentrum. Maastricht ligt aan het kruispunt van de grote Europese autosnelwegen en het congrescentrum ligt nagenoeg aan de snelweg. Daarnaast is MECC Maastricht binnen één uur rijden vanaf een groot aantal vliegvelden bereikbaar.

   

   


  Grotere kaart weergeven

    

  Maastricht Bereikbaar
  Actuele verkeersinformatie, parkeer updates en file-nieuws zijn direct te volgen via deze pagina.

    

  Ons bereiken met regelmaat vragen over de bereikbaarheid van MECC Maastricht ten tijde van de ombouw van de huidige Rijksweg N2 tot autosnelweg in een tunnel, de direct daarmee samenhangende overige wegen en de verknoping van de A2 met de A79. Via onderstaande links kunt u zich altijd informeren over de meest actuele stand van zaken. In ieder geval is ons gegarandeerd dat MECC Maastricht uitstekend voor haar gasten bereikbaar blijft. Het feit dat AZM onze directe buur, is een extra waarborging voor een continue goede bereikbaarheid.

   

   

  Auto
  Maastricht is gelegen aan de autosnelweg A2, kruising E25 (Amsterdam-Brussels) en A79 (Luik-Aken/Keulen) en heeft een goede verbinding met de Europese snelwegen. Het congres centrum ligt direct aan de E25/A2. Neem de afslag Randwyck/ MECC/ AZM en volg de borden MECC of MECC Parking
   
  Plan uw route via www.map24.com of www.routenet.nl