Headerimage
   
  U bent hier:

   

  MJAZZ Festival is een 2-daags muziekfestival gericht op jazz en aanverwante stijlen, met een sterk culinair fundament.

   

  De focus van het festival is gerichtop de doelgroep 30 tot 55 jaar, maar ook voor de jongste bezoekers organiseren we een speciaal programma. Het festival heeft een euregionaal karakter vanwege de ligging en aard van het festival. Dat ziet men terug in de programmering en het culinaire aanbod. Het hart van de muzikale invulling ligt dan ook in euregio Maas-Rijn. Hierbij hebben ook onze partners geholpen; Stichting Jazz Maastricht,Café Forum en mediapartners radio L1, Radio 6 Soul & Jazz en Sublime FM.


  Het ‘samen genieten van topmuziek’ staat centraal tijdens MJAZZ. Dit breed georiënteerde Jazz-event beantwoord aan de bourgondische euregio, want naast kwalitatief hoogstaande jazz en aanverwante muziekstijlen, wordt er ook op culinair gebied ruimschoots aandacht besteed aan onze bezoekers.


  Volgens traditie worden er diverse terrasjes gecreëerd waarbij mooie streekgerechten; vertrouwd zuurvlees,maar ook sushi en tapas, worden vergezeld door een superieure cocktailbar, whiskybar, streekwijnen en een geweldige barista bar.