Headerimage
   

  Tijdens MJAZZ zal het onderstaande horeca assortiment aanwezig zijn:

  • Wijnbar
   Naast het feit dat er natuurlijk bij alle bars een glaasje wijn verkrijgbaar is, is er ook een heuse “wijn bar” .
   Onze sommelier zal uit ons grote assortiment een aantal heerlijke, speciale, betaalbare wijnen uitzoeken.
   De gastheer in deze bar, bekend op het gebied van wijnen, kan u adviseren in uw keuze. Natuurlijk zal een assortiment kazen en brood niet ontbreken, zodat u optimaal kunt genieten.
  • Cocktailbar
   Het maken van een cocktail is met recht een vak apart. Dus is het goed als je hierin de juiste partner vind.
   In “Shake & Serve” ziet Maison van den Boer al jaren een partner van hoge kwaliteit. Ook tijdens MJAZZ zullen zij hun onbegrensde vakkennis tonen en u met sommige cocktails meenemen naar het New Orleans van toen. Het blijft altijd een genot om deze vakmensen aan het werk te zien. Ga dus kijken en geniet.
  • Barista & Vlaai
   Sinds enkele jaren werken wij in ons MecCafé samen met het gerenommeerde koffiehuis “Café Richard” .
   Een fenomeen in Frankrijk en geïmporteerd door een gepassioneerde Maastrichtse ondernemer; Roderick Ramaekers. Met een prachtige espresso machine uit Italië verzorgt hij voor u de heerlijkste espresso’s, cappuccino’s, café laté’s etc.
   Natuurlijk mag bij een goede kop koffie naar Limburgse gewoonten een heerlijke vlaaipunt niet ontbreken. Deze vlaaien komen natuurlijk van de “Bisschopsmolen” , zodat lekker en verantwoord (mits er daarna goed gedanst wordt), bij deze bar hand in hand gaan!
  • Oesters & Champagne
   “Daar waar gefeest wordt, horen natuurlijk oesters & champagne”. Zeker in het bourgondische Limburg.
   Dus ook op dit evenement zullen ze zeker niet ontbreken, waarbij niet alleen de mond “gestreeld” zal worden, maar ook het oog!
  • Sushi (band) bar
   Was het 10 jaar geleden nog een trend, cq hype, inmiddels is Sushi uit de Japanse keuken een standaard begrip geworden in culinair Nederland. Kleurrijke bordjes met heerlijke Japanse gerechtjes komen uitdagend voorbij, wanneer u plaats heeft genomen aan de Sushi band bar van “Sushi-Time”, inmiddels een begrip in Nederland op tal van evenementen. En zeker niet onbelangrijk, voor de calorieën hoeft u het niet te laten…………
  • Frietkot met; “Zoervleis”, Hamburgers & Livar Barbequeworst
   Waar in de Euregio mensen samen iets vieren, zul je bijna altijd dit soort gerechten aanwezig zien. Gemakkelijk, ongedwongen en o zo lekker. Ook hier kiezen we voor de beste kwaliteit !
  • Livar ham (warm) met  (Oer)brood
   Natuurlijk zijn we trots op het Limburgs Varken. Door veel aandacht, tijd en zorg, is dit stukje vlees één van de lekkerste in z’n soort. Voor dit evenement hebben we dan ook een gemarineerde Livar ham, welke door onze kok wordt aangesneden op buffet en samen met een goed stuk brood van eveneens de Bisschopsmolen, omgetoverd tot een heerlijk broodje warme ham.
  • Indische Curry
   Even ergens lekker op een plekje een kommetje Indische Yellow Curry met rijst verorberen. Ook dat kan. Gedurende de avond zal een mobiele uitgifte unit rondgaan met dit simpele maar zeer smakelijk gerechtje.
  • Fruit & verse limonadebar
   Na intens luisteren of heerlijk “uit je dak gaan” , kan menigeen uitkijken naar een gezond tussendoortje.
   Bij deze bar zullen “shakers” met vers fruit & eigen gemaakte limonade worden verkocht. Lekker & Gezond.
  • Snoepkraam
   Misschien wat minder gezond, maar wel zo lekker, is het assortiment van deze oud Hollandse snoepkraam. Maar pas op….. het kan verslavend zijn!
   Op de zondag zal de snoepkraam worden vergezeld van een Popcorn & Suikerspin kraam
  • Bars
   Verdeeld over het evenement staan diverse bars. Bij deze bars zal onder andere “Swinckels Volmaakt” worden geschonken. Een heerlijk bier, voor mensen die willen genieten en houden van muziek.
  • IJs
   Ijs hoort erbij !!! Als tussendoor, dessert of gewoon wanneer je trek hebt. Ons IJs komt van Senso Gelato, een biologisch, ambachtelijke ijs, verkrijgbaar in wel 8 smaken.