MECC Maastricht 


Forum 100
6229 GV Maastricht
T +31 (0)43 30 88 444
mecc@maisonvandenboer.com


Het Maastricht Expositie & Congres Centrum (MECC) is een uiterst modern beurs- en congrescentrum in Maastricht, waar u onder één dak kunt congresseren, exposeren, dineren en logeren. Of het nu gaat om een conferentie, een produktpresentatie, een vakbeurs, een bedrijfsfeest of een combinatie daarvan: het flexibele en multifunctionele karakter van MECC Maastricht maakt maatwerk mogelijk.

De grootste aantrekkelijkheid van MECC Maastricht zijn de multifunctionele gebruiksmogelijkheden. Hier kan men onder één dak congresseren, exposeren, dineren en logeren. Of het nu gaat om een conferentie, een productpresentatie, een vakbeurs, een bedrijfsfeest of een combinatie daarvan: het flexibele en multifunctionele karakter van MECC Maastricht maakt maatwerk mogelijk.

Het tot stand brengen van een succesvol evenement heeft twee kritieke factoren: de kwaliteit van de faciliteiten en de kwaliteit van de omgeving. In Maastricht zijn deze twee perfect gecombineerd. Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC) is één van de meest moderne en dynamische congrescentra van Europa en Maastricht is absoluut een aantrekkelijke stad, internationaal georiënteerd met een “joie de vivre” van zichzelf.

MECC Maastricht is uitstekend bereikbaar en is gesitueerd in de historische, culturele en bourgondische stad Maastricht. Dit maakt MECC Maastricht tot een ideaal trefpunt in de Euregio.

Maastricht is een bijzondere stad met een charmant en internationaal karakter. Dit dankt Maastricht aan zijn enerverende geschiedenis en aan zijn ligging op een kruispunt van Europese culturen, taalgebieden en handelswegen. Als Nederlander zult u deze oudste, meest Europese en zuidelijkst gelegen stad van het land als 'on-Nederlands' ervaren; u waant zich op vakantie.

Als buitenlandse bezoeker zult u het internationale karakter van Maastricht weer anders ervaren; u voelt zich thuis. Dat vele wegen naar Maastricht leiden wordt jaarlijks bewezen door de top 3 positie van Maastricht als congresstad.


- Capaciteit: 15000 personen
- Vloeroppervlakte: 30000 m2
- Aantal Zalen: 30
- Parkeerplaatsen: 2140