Hulstkamp Gebouw 


Maaskade 119
NL - 3071 NK Rotterdam
T +31 (0) 10 44 79 444
hulstkampgebouw@
maisonvandenboer.com
www.hulstkampgebouw.nl


Een blikvanger van formaat. Authentiek en groots van buiten, hedendaags en stijlvol van binnen. Het gebouw is trots gelegen op het nostalgische Noordereiland en vormt een markant monument in de futuristische skyline. Het centrum van Rotterdam kent weinig historische gebouwen in authentieke staat. Het Hulstkamp Gebouw, één van de 518 rijksmonumenten van de stad, heeft de geschiedenis van Rotterdam overwonnen. Een zeldzaamheid!

Rotterdam kent het Hulstkamp Gebouw (1892) uit grootvaders verhalen als trotse blikvanger op het Noordereiland, die dienst deed als jeneverdistilleerderij en is één van de weinige gebouwen in deze moderne stad die de tand des tijds heeft doorstaan. Tegenwoordig staat het vooral bekend als veelzijdige en authentieke eventlocatie, gelegen aan de oevers van de Maas nabij de befaamde Erasmusbrug. De locatie biedt ruimte van 30 tot 1.000 gasten.

Het Hulstkamp Gebouw heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van evenementen. In totaal zijn er vijf schitterende zalen met een capaciteit voor gezelschappen vanaf 50 tot 1.000 personen.

Hoe moderner Rotterdam wordt, hoe unieker het Hulstkamp Gebouw tegen de horizon zal afsteken. Een heuse “landmark”

De Maaskade biedt ruime gratis parkeermogelijkheden; tevens bestaat de mogelijkheid om met de boot voor het Hulstkamp Gebouw af te meren.

- Capaciteit: 1000 personen
- Vloeroppervlakte: 1403 m2
- Aantal Zalen: 5
- Parkeerplaatsen: 400