Headerimage
   

  Brasserie Info | Bereikbaarheid

  Brasserie Ajax is perfect te bereiken via de Hoofdingang E van de Amsterdam ArenA. Indien u in de centrale hal bent, kunt u via de lift aan uw rechterhand naar niveau 3,5 van het stadion. Hier treft u onze gastvrije medewerkers van Brasserie Ajax.

   


  Grotere kaart weergeven

   

   

  Met de auto
  Rijdend op de A2 richting Amsterdam neemt u afrit 1 (Ouderkerk a.d. Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u. Zodra het stadion voor u ligt volgt u de borden Amsterdam Zuidoost / Diemen / Venserpolder, vervolgens gaat u rechtsaf. U kunt uw auto parkeren in het Transferium / P1 (afslag Transferium / P1). In het Transferium (P1) kiest u voor het onderste parkeerniveau. U volgt de borden Hoofdentree/-ingang en komt uit in onze Centrale Hal.

  Met het openbaar vervoer
  Brasserie Ajax is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Metrolijn 54 Gein verbindt Amsterdam ArenA direct en frequent met het centrum van Amsterdam en biedt goede overstapmogelijkheden naar andere delen van de stad. Vanuit de regio (bv. Muiderberg, Vinkeveen, Uithoorn en Weesp) kunt u met de bus direct of via een simpele overstap naar Amsterdam.

  Met de trein is het stadion eveneens goed te bereiken via station Bijlmer/ArenA. Eenmaal uit het station loopt u linksaf het station uit (aan de kant van bioscoop Pathé ArenA). U loopt nu op de ArenA Boulevard richting de Villa ArenA en slaat ter hoogte van de Prénatal rechts baf. Dan loopt u rechtdoor naar Hoofdingang E om het stadion binnen te komen.

   

  ArenA Boulevard 25 | 1101AX Amsterdam | T: 020 311 1100 | M: reserveringenAA@maisonvandenboer.com