Headerimage
   

   

  Groentenfond

  Hollandaisesaus

  Jus de veau

  Kippenfond

  Visfond

   
  Meer informatie

  Amaison

  De Amert 207
  5462 GH Veghel


  0413 - 318 318  of

  stuur ons een Email

   

  "Culinaire halffabrikaten voor de professionele keuken" 

   

  Vraag aan honderd chefs wat hét geheim achter een goede keuken is en de kans is groot dat ze allemaal hetzelfde antwoorden: een mooie fond. Fond is, volgens de letterlijke vertaling van het woord, dan ook de basis van de keuken. Het tijdrovende proces, van een goede fond maken, nemen wij graag bij u uit handen door onze kant-en-klare fonds aan te bieden. Fonds van hoge kwaliteit, de ideale basis voor uw eindproduct.

  Onze halffabrikaten worden bereid in een ambachtelijke keuken waar nog échte aandacht wordt geschonken aan de basis ingrediënten; vis, vlees en groenten. De halffabrikaten zijn culinaire extracten die de tijd hebben gekregen om langzaam te trekken met hoogwaardige ingrediënten. Uitsluitend puur vlees of vis, verse groenten en heerlijke kruiden zorgen voor de volle smaak in onze vijf varianten: Visfond, Kippenfond, Groentenfond, Jus de veau en Hollandaisesaus. Kwaliteit, ambachtelijkheid en versheid staan als kernwaarden bij onze halffabrikaten hoog in het vaandel.

  Deze halffabrikaten geven u de tijd om uw bereiding van een overheerlijke saus, jus of soep te perfectioneren. U kunt er eindeloos mee variëren en zijn uiteraard geschikt voor oosterse gerechten, diverse pasta's en risotto's. Met de culinaire halffabrikaten van Amaison haalt u het geheim achter een echte topkeuken in huis.

   

  Meer informatie over onze producten? Klik hier

   

  of neem vrijblijvend contact met ons op!