Headerimage
   

  BESTEL TICKETS!

   


  Meer informatie

  Maison van den Boer

  Maaskade 119
  3071 NK Rotterdam


  010- 447 9450 

  tastetravel@maisonvandenboer.com


  Volg ons ook online

   

   


   

  Newsflash november

   

  Nog 3 maanden en dan is het zo ver; de Taste & Travel Fair 2016! Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen. Zo zijn we druk bezig met het zoeken naar nieuwe standhouders, het invullen van het workshop/lezing programma, en bekendheid aan de Taste & Travel Fair te geven.

   

  De volgende standhouders hebben zich reeds aangemeld:

  -      Treasury Travel

  -      Oryx Travel

  -      Andanza Reizen B.V.

  -      Tiaki Travel

  -      Van Helden Travel

  -      Under the Olive tree

  -      Cucina Francesca

  -      AmbianceTravel B.V.

  -      Dades Reizen

  -      ZaZoe Xperience

  -      Suid Afrika Reise

  -      Mooi Vakanties

  -      Your Planet

  -      Sailing Classics

  -      Dagboek reizen

  -      Blauwe bessenland

  -      Sligro
  -      Hansin curryvan

  -      Verbunt wijnimport

  -      Amedia Travel

  -      Fair Mundo Travel

  -      Maison van den Boer

  -      Polyplan reizen

  -      Gusto & Sapore B.V.

  -      All Over Tours

  -      TravelMood

   

  Wij zijn nog op zoek naar leuke organisaties die als standhouder willen deelnemen aan de Taste & Travel Fair 2016. Zowel food -en travel standhouders of andere bedrijven die aansluiten bij de beurs. Kent u een organisatie die hier interesse in heeft, laat het ons weten!

   

  Workshop/ lezing 

  Tijdens de Taste & Travel Fair hebben we twee aparte ruimtes. Een ruimte voor de lezingen/presentaties en een ruimte voor de workshops. Wij vinden het leuk als u een workshop/lezing wilt geven/houden.


  Iedere standhouder mag 15 minuten gebruikmaken van de presentatie ruimte. Als u gebruik wilt maken van deze 15 minuten dan horen wij dit graag. Bij het maken van de planning kunnen wij hier rekening mee houden.

   

  Foodtruck

  Nieuw dit jaar is de Foodtruck van Maison van den Boer. Een truck die omgebouwd is tot een eigentijdse aanschuiftafel waarbij plek is voor 20 gasten per sessie. Tijdens de beursdagen zijn er een aantal sessies. Onder leiding van de chefs van Maison van den Boer genieten de gasten van Wereldse gerechten ens maken. Standhouders krijgen een speciale aanbieding voor de Foodtruck sessies, reserveer snel!


  De Taste and Travel Fair smaakt naar meer

  Truffelmacarons, risottobitterballen en Amerikaanse gehaktballen zijn maar een kleine greep uit de lekkernijen die de revue passeren tijdens de Taste and Travel Fair. Terwijl er rustgevende muziek wordt gespeeld, de hapjes gretig naar binnen worden gewerkt en de goudkleurige glittercava wordt geproefd, staan er vele reisorganisaties klaar. Zij willen hun vakantiebestemmingen laten zien en daarvoor wordt alles uit de kast getrokken.

   

  De Taste and Travel Fair is zonder twijfel één van de beste vakantiebeurzen ooit. Want wie een bezoekje brengt aan de beurs, georganiseerd door Maison van den Boer, doet niet alleen tonnen reisinspiratie op, maar gaat ook met een goed gevulde buik naar huis. Bovendien zijn er leuke snelcursussen thee proeven, percussie spelen en ook cocktails maken. Wie nog niet zo zeker is over de resultaten van die laatste, mag mij gerust als proefpersoon gebruiken…

   

  De Taste and Travel Fair smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer. Bovendien kun je nu kaartjes winnen. TWIST. mag er twee verloten, dus take your chance. Tot dan?

   

  Met vriendelijke groet,
  Jorien de Wit, Freelance journalist

  http://twistmagazine.nl/

   

  De Taste & Travel Fair

  Voor culinaire en bijzondere vakantie inspiratie

  Met grenzeloze proeverijen en diverse workshops

   

  Laat je informeren over de meest bijzondere reisbestemmingen terwijl je  geniet van de culinaire verrassingen van de chefs van Maison van den Boer. Dat is de Taste & Travel Fair.

   

  Proef de meest bijzondere gerechten uit de wereld terwijl je  informatie over het land van herkomst krijgt. Want, reizen en culinair genieten horen bij elkaar!

   

  Truffels zoeken in de Champagnestreek? Tijdens een cruise bij de Noorse Fjorden ontspannen van een prachtige zonsondergang of geef je de voorkeur aan een rondreis door Tanzania?  Bezoek de workshop wijnproeven of etikettenleer tijdens de beurs. En de chefkok van Maison van den Boer legt de laatste trends op het kookgebied uit. Kortom een beurs van en voor levensgenieters!

   

  Bezoek de Taste & Travel Fair op zaterdag 30 januari en zondag 31 januari 2016 in Rotterdam.

   

  Onder het motto ‘Taste & Travel’ zijn op deze consumentenbeurs diverse aanbieders van bijzondere reizen present en kunnen bezoekers culinaire hapjes en wijnen uit vele landen proeven. De Taste & Travel Fair is een initiatief van Maison van den Boer, het grootste cateringbedrijf van ons land. De Taste & Travel Fair is een inspiratiebron voor iedereen die wat anders wil dan twee weken op een strandbedje doorbrengen. “Wie van plan is van 2016 en 2017 een belevenisvol vakantiejaar te maken, komt op de Taste & Travel Fair volledig aan zijn trekken.

   

  DATA
  Zaterdag 30 januari en zondag 31 januari 2016  in Rotterdam

   

  OPENINGSTIJDEN
  Van 11:00 uur tot 18:00 uur

   

  LOCATIE

  Hulstkamp Gebouw

  Maaskade 119

  3071 NK Rotterdam

   

  Gratis parkeren voor de deur!


   


   

   


  Taste & Travel BLOG

  Vienna de Rooij – Wereldreiziger  

  Deze reislustige dame geniet op dit moment van een sabbatical en reist de hele wereld over. Speciaal voor de Taste & Travel heeft ze haar ervaringen op papier gezet.
  We hebben haar gevraagd hoe het is om als vrouw alleen de wereld over te reizen en wat haar mooiste ervaringen zijn geweest. Geniet mee van haar bijzondere verslag.

   

  Regelmatig krijg ik de vraag... Wat is het mooiste wat je hebt gezien tijdens het reizen? Een onmogelijke vraag waar ik bijna geen antwoord op kan geven. Rond de 40 landen heb ik bezocht en op het moment ben ik nog steeds aan het rondreizen en val ik tekens weer in een nieuw avontuur. In het verleden heb ik mijn studie deels gevolgd op de universiteit in Chambery (Franse Alpen). Het eerste echte grote avontuur in mijn leven. Een vreemde stad, een vreemde taal en mezelf alleen zien te redden. Hierin zag ik alleen al uitdaging en plezier. Een taal pik je vanzelf op, wanneer je het wel moet spreken. Bij terugkomst in Nederland wist ik het.. Ik wil meer avontuur!

   

  Begin 2010 vroeg ik onbetaald verlof aan voor een wereldreis, wat helaas niet mogelijk was i.v.m. de crisis. Mijn baan opzeggen was de enige beslissing die ik kon maken om toch verder het avontuur in te duiken. Een ticket naar Zuid-India. In 4 maanden rondreizen met mijn beste vriendin door India en Nepal. Maar 4 maanden was niet genoeg en ik besloot alleen naar Zuidoost-Azie te vliegen. Thailand, Cambodja, Vietnam en Laos werden toegevoegd aan dit fantastische avontuur, mezelf alleen redden en vermaken ging me prima af en hierdoor hield niets me meer tegen voor mijn toekomstige reizen. Mijn ‘wanderlust’ was enorm vergroot na 7 maanden in Azië. In mijn achterhoofd hoopte ik dat ik nog grotere en radicalere dromen waar kon maken, maar mijn leven had ik snel alweer prima op de rit: een fijn huisje, lieve familie en vrienden en een goede baan. Toch gebeurde er iets in september 2014. Bijna al mijn spullen gaf ik weg of verkocht ik, mijn baan en huur zegde ik op en boekte een enkele reis Brazilië. Dit is het leven! Spanning en sensatie!

  Lees verder:Downloaden


  Toffe tip!

  Op Fotograferenopreis.nl vind je alles over reisfotografie. Laat je inspireren door prachtige reisreportages, lees product reviews en leer met tutorials nog meer over beeldbewerking.

   

  Echt een aanrader! Check de website:

  www.fotograferenopreis.nl