P'ROOFLOKAAL

"Gewoon lekker proeven uit onze open keuken!"

P'rooflokaal is een unieke locatie waarbij de koks, onder leiding van Joppe Sprinkhuizen, al hun culinaire kunsten vertonen in onze ambachtelijke open keuken. We spelen hierbij in op de laatste culinaire trends, de aanvoer van de markt en de uiteraard ook op de seizoenen.

P’rooflokaal is gevestigd op de top-etage van de monumentale Wiebenga Graansilo aan de CHV-Noordkade in Veghel. Binnen deze unieke locatie zijn verschillende sferen gecreëerd waar u als gast verwend wordt in een industriële setting. Een snelle lunch, een heerlijk diner of gewoon een drankje in het lounge gedeelte - privé of zakelijk. Alles is mogelijk binnen P’rooflokaal, ook als u zelf iets wilt organiseren. Geniet van de mooie gerechten van onze kaart en het prachtige uitzicht over Veghel en omstreken vanuit het restaurant en vanaf ons P’rooftop dakterras.

De kookstijl in P’rooflokaal is gevarieerd en internationaal georiënteerd. Wij gebruiken een scala aan technieken en ingrediënten uit alle hoeken van de wereld. Het product laten we in zijn waarde en wij zoeken hierbij steeds naar verrassende combinaties van smaken en structuren. Met liefde voor het kookvak worden de gasten verrast en verwonderd.

Aan tafel legt onze chef het menu aan u uit en hij overlegt met u of er ingrediënten zijn die u niet lekker vindt. Onze gerechten worden bereid in een ambachtelijke keuken, gerechten kunnen derhalve sporen van allergenen bevatten. Wilt u informatie over allergenen? Vraag het onze medewerkers.

 

Fine Dining

Exclusieve gerechten geïnspireerd op de laatste culinaire trends, verrassend opgemaakt en aan u geserveerd om uitgebreid culinair te genieten. Proef de verfijning en bijzondere smaken in verschillende items met passie door onze chefs bereid. De mooiste momenten zijn aan tafel.

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief